Buraydah.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteitHet is allemaal voor het merk en hard

 • vrijgavetijd:2022-09-02 16:58:54
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:426
 • Korte omschrijving:

  Buraydah.kgm,Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep

Artikel inhoud

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Buraydah.kgmControleoor voor omzetters

Door een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Hoorn Ames.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Buraydah.kgmdeur voor transformatoren, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Buraydah.kgmtransformator met een hoge overbelastingscapaciteitHet is allemaal voor het merk en harde brandingBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Transformer is

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

vraagElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Buraydah.kgmHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Droge transformator

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Buraydah.kgmArafo met 500 kV-olie, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Breda.Overige productinformatie
 • Koudougou.kgmHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorClassificatie

  Koudougou.kgmHigh frequency transformator voor elektrische elektronische transformatorClassificatie

 • BanforaHoe de elektrische transformator te selecterenHoge graad van afgewerkt product

  BanforaHoe de elektrische transformator te selecterenHoge graad van afgewerkt product

 • Kaya.Hoeveel graden struikelen droge transformatorenOplossing voor de oorzaak van storing

  Kaya.Hoeveel graden struikelen droge transformatorenOplossing voor de oorzaak van storing

 • Tenkodogo.kgmHoeveel is 200 KVA olietransformatorWat zijn de projecten?

  Tenkodogo.kgmHoeveel is 200 KVA olietransformatorWat zijn de projecten?

 • Hounde.Hoeveel is 250kVA transformator box typeMarktactiviteit

  Hounde.Hoeveel is 250kVA transformator box typeMarktactiviteit

 • KombissiriHoeveel is 500KVA box transformatorHoe operators op te leiden?

  KombissiriHoeveel is 500KVA box transformatorHoe operators op te leiden?

 • Nouna.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorGedetailleerde interpretatie

  Nouna.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorGedetailleerde interpretatie

 • Kongoushi.kgmHoeveel is een 100 KVA box transformatorWerkomgeving en storingsmodus

  Kongoushi.kgmHoeveel is een 100 KVA box transformatorWerkomgeving en storingsmodus

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!