Mbalmayo.Kern van de distributietransformatorHoe het medium te kiezen?

  • vrijgavetijd:2022-09-22 12:40:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:256
  • Korte omschrijving:

    Mbalmayo.,Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorNa de no-load test is normaal voor h,Mbalmayo.Indelin

Artikel inhoud

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Na de no-load test is normaal voor h,Mbalmayo.Indeling van droge transformatoren, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Mbalmayo.Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing,Mbalmayo.Hoge efficiëntie en energiebesparende transformator, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Centurion.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Mbalmayo.Kern van de distributietransformatorHoe het medium te kiezen?



Droge transformator

De interne markt voor transformatoren is traag

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Aanbeveling en raadplegingVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Mbalmayo.Kern van de distributietransformatorHoe het medium te kiezen?



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Uitvoerende norm) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Mbalmayo.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is,Mbalmayo.Structuur van droge transformatoren buitendeur, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom

Breda.Overige productinformatie
  • Vitti sur SeineHet hefplatform van de liftNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende oplossing

    Vitti sur SeineHet hefplatform van de liftNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende oplossing

  • Vitti sur SeineVolledig automatische lift van de aluminiumlegeringDe voor- en nadelen en hoe de kwal

    Vitti sur SeineVolledig automatische lift van de aluminiumlegeringDe voor- en nadelen en hoe de kwal

  • Terni.Elektrische lift van de touw klimmachineversleten onderdelen

    Terni.Elektrische lift van de touw klimmachineversleten onderdelen

  • IseronKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensWat zijn de vereisten voor instal

    IseronKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensWat zijn de vereisten voor instal

  • Messina.Hydraulisch zelfhijsplatformElementen om de betrouwbaarheid van de stuwkracht te verbeteren

    Messina.Hydraulisch zelfhijsplatformElementen om de betrouwbaarheid van de stuwkracht te verbeteren

  • TajanoijnSpecificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningFocus op het bieden van een n

    TajanoijnSpecificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningFocus op het bieden van een n

  • PumacilPlatform hijsplatform hydraulischAcht vereisten

    PumacilPlatform hijsplatform hydraulischAcht vereisten

  • Kaiserslautern.Elektrische liftAltijd

    Kaiserslautern.Elektrische liftAltijd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!