EthiopiëWat is de prijs van 1000 KVA-transformatorMarktstatus industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-27 10:14:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:356
  • Korte omschrijving:

    Ethiopië,EthiopiëStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator,EthiopiëSpecificatie van de transformator,Zo

Artikel inhoud
EthiopiëStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator,EthiopiëSpecificatie van de transformator,

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

EthiopiëAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Wobulenzi.*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Verminderde isolering


EthiopiëWat is de prijs van 1000 KVA-transformatorMarktstatus industrie



Na de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning,EthiopiëMarkt voor droge transformatoren, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

fabrikant van droge transformatoren


EthiopiëWat is de prijs van 1000 KVA-transformatorMarktstatus industrie



De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

managementGebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

EthiopiëAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting gemeenschappelijke storingen en inslag.

Breda.Overige productinformatie
  • Amersfoort.10 meter hefplatformVerzenden op elk moment

    Amersfoort.10 meter hefplatformVerzenden op elk moment

  • Amersfoort.Hydraulische hefplatformliftOorzaken van oppervlaktecorrosie

    Amersfoort.Hydraulische hefplatformliftOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Amersfoort.Aluminium legering van de liftpijlerGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurren

    Amersfoort.Aluminium legering van de liftpijlerGediversifieerde ontwikkeling verbetert het concurren

  • BourgesAutomatische lift in de fabriekVrijgavesignaal

    BourgesAutomatische lift in de fabriekVrijgavesignaal

  • Sabatz.Transformer 10KVVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

    Sabatz.Transformer 10KVVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

  • KielcNameKlein draagbaar hefplatformCreëer glans

    KielcNameKlein draagbaar hefplatformCreëer glans

  • KielcNameKlein mobiel hefplatform voertuigWat zijn over het algemeen inbegrepen?

    KielcNameKlein mobiel hefplatform voertuigWat zijn over het algemeen inbegrepen?

  • Sesto San GiovanniHydraulisch hefplatformLeer je het juiste bedrijf te kiezen

    Sesto San GiovanniHydraulisch hefplatformLeer je het juiste bedrijf te kiezen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!