Jinka.fabrikant van een droge transformator 1000Help bedrijven hun activiteiten te hervatten

  • vrijgavetijd:2022-09-27 12:03:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:497
  • Korte omschrijving:

    Jinka.,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel va

Artikel inhoud

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Look van olie van de radiator

Gardapani.kgmtransformator met olieonderdompeling

Wiringwijze van droge transformator:

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Jinka.fabrikant van een droge transformator 1000Help bedrijven hun activiteiten te hervatten



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Productie afdelingDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Jinka.transformator met begraven dozen,Jinka.transformator voor droog type 1250kva, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator,Jinka.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.


Jinka.fabrikant van een droge transformator 1000Help bedrijven hun activiteiten te hervatten



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, wind en zand resoluut te voorkomen.

Inspectie van processenDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Losse kernschroef

Jinka.fabrikant van droge transformatoren

lekkage van bout- of buisexterne draad

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Breda.Overige productinformatie
  • Meester.Laboratorium klein hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik van de productiel

    Meester.Laboratorium klein hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik van de productiel

  • Dallas.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddel

    Dallas.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformWat zijn de meest gebruikte rekenhulpmiddel

  • Bazhou.Elektrische schroefliftBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

    Bazhou.Elektrische schroefliftBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

  • Bazhou.Hefplatform voor magazijnenLeverancier informatie

    Bazhou.Hefplatform voor magazijnenLeverancier informatie

  • Bazhou.Lift van het hefplatformPrijs verkoop

    Bazhou.Lift van het hefplatformPrijs verkoop

  • Bazhou.Lift van de mast type aluminiumlegeringVier elementen van aankoopaandacht:

    Bazhou.Lift van de mast type aluminiumlegeringVier elementen van aankoopaandacht:

  • Calais.Volledig zelfrijdende mobiele liftEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de

    Calais.Volledig zelfrijdende mobiele liftEen kort gesprek over de zaken die aandacht behoeven bij de

  • Kolarovo.transformator met laagspanningVereisten voor productkwaliteitsplan

    Kolarovo.transformator met laagspanningVereisten voor productkwaliteitsplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!