Leku.transformator voor droog type 1250kvaWelke controles moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

  • vrijgavetijd:2022-09-29 10:28:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:73
  • Korte omschrijving:

    Leku.,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet

Artikel inhoud

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Leku.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Drobèta Turn-SeverinElektrische transformator

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Leku.Prijs van scb11 serie droge transformator, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.


Leku.transformator voor droog type 1250kvaWelke controles moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Professionele is koning.Geluid bij faseuitval

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Leku.transformator voor droog type 1250kvaWelke controles moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

KwaliteitsborgingDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Leku.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg,Leku.Quota voor 2500kVA droge transformator,Leku.315 prijs van droge transformator, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Breda.Overige productinformatie
  • Dongshengworld.kgmKlein volledig automatisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid d

    Dongshengworld.kgmKlein volledig automatisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid d

  • Dongshengworld.kgmLift van aluminiumlegering 6 meterUiterlijk verwerkingswerk

    Dongshengworld.kgmLift van aluminiumlegering 6 meterUiterlijk verwerkingswerk

  • CampenVolledig automatische elektrische liftDe stress wanneer het blijft rekken

    CampenVolledig automatische elektrische liftDe stress wanneer het blijft rekken

  • Nova Dubnica.transformator met 1600-olieHet tekort aan grondstoffen in de industrie

    Nova Dubnica.transformator met 1600-olieHet tekort aan grondstoffen in de industrie

  • IerlandKleine schaarliftAnalyse van de rol die in de industrie wordt gespeeld

    IerlandKleine schaarliftAnalyse van de rol die in de industrie wordt gespeeld

  • IerlandVoertuig van het hefplatform voor vliegtuigenGeschiedenis van de industrie

    IerlandVoertuig van het hefplatform voor vliegtuigenGeschiedenis van de industrie

  • MünchenHydraulisch platform hijsplatformStabiele werking van de industrie

    MünchenHydraulisch platform hijsplatformStabiele werking van de industrie

  • vredeElektrische mobiele liftVoordelen van installatie gesp applicatie:

    vredeElektrische mobiele liftVoordelen van installatie gesp applicatie:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!