Akim Oda.16 kV TransformerMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • vrijgavetijd:2022-09-29 17:11:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:154
  • Korte omschrijving:

    Akim Oda.,Geluidsoplossing van droge transformatorenExploitatie van gesmolten transformatorAkim Oda.Principe van stapsgewijze drog

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Exploitatie van gesmolten transformator

Akim Oda.Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Quito.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Akim Oda.16 kV TransformerMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,Akim Oda.1600KVA prijs van de transformator, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Kwaliteitsmerk van hoge kwaliteitWanneer we olie ondergedompelde transformator, is er meer lawaai en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Akim Oda.16 kV TransformerMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:



Het geluid van droge transformator komt van

PromotieDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Fabrikant van transformatoren

Akim Oda.De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep wanneer UAB en UAB overlappen,Akim Oda.Warmtekrachttransformator 20kV, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Akim Oda.Gedetailleerde structurele tekening van droge transformator, en dan trekken we het oliemonster.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Breda.Overige productinformatie
  • Myers.AutoliftplatformProduct selectie

    Myers.AutoliftplatformProduct selectie

  • Myers.Enkele kolom aluminiumlegeringsliftHoe werkt het?

    Myers.Enkele kolom aluminiumlegeringsliftHoe werkt het?

  • Malahid.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de richting van gedrag te beoordelen?

    Malahid.kgmSchaarvork hooggelegen liftHoe de richting van gedrag te beoordelen?

  • Buwenge.Transformer circuitHet belangrijkste punt of het echt is:

    Buwenge.Transformer circuitHet belangrijkste punt of het echt is:

  • peitaihoVaste schaarvorkheftafelVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    peitaihoVaste schaarvorkheftafelVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • peitaihoOpheffende telescopische platformwagenEen korte inleiding tot het productieproces

    peitaihoOpheffende telescopische platformwagenEen korte inleiding tot het productieproces

  • Lelystad.Hydraulisch testplatformWat zijn de normen voor de dikte van?

    Lelystad.Hydraulisch testplatformWat zijn de normen voor de dikte van?

  • Owen.Elektrische vrachtliftOorzaken van bellen

    Owen.Elektrische vrachtliftOorzaken van bellen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!