Hohoe.1600KVA prijs van de transformatorWelkom om te informeren!

  • vrijgavetijd:2022-09-29 17:19:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:409
  • Korte omschrijving:

    Hohoe.,Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedomp

Artikel inhoud

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Door een slechte afdichting kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Hohoe.De interne markt voor transformatoren is traag

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Panajachel.Look van olie van de radiator

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Hohoe.Overdracht van omzetters, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is,Hohoe.315 KVA-olie ondergedompelde transformator, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Hohoe.1600KVA prijs van de transformatorWelkom om te informeren!



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Fout oordeel van de transformator

Doel van het projectHet flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los,Hohoe.Onderhoud van distributietransformatoren, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Hohoe.1600KVA prijs van de transformatorWelkom om te informeren!



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Eerlijke dienstDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Fabrikant van omzetters

Exploitatie van gesmolten transformator

Hohoe.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Breda.Overige productinformatie
  • Gu Ye.Hydraulisch elektrisch hefplatformPositioneringsmethode:

    Gu Ye.Hydraulisch elektrisch hefplatformPositioneringsmethode:

  • HamElektrisch hefplatform buitenEconomisch productieproces

    HamElektrisch hefplatform buitenEconomisch productieproces

  • HamMobiel hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

    HamMobiel hefplatformHoe de constructie van ecologische beschaving te behandelen?

  • HamPlateau schaar heftafelHoe wordt het gemaakt

    HamPlateau schaar heftafelHoe wordt het gemaakt

  • HamLift van de aluminiumlegeringMarkt trend

    HamLift van de aluminiumlegeringMarkt trend

  • FengzhenCity in Germany35 meter liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

    FengzhenCity in Germany35 meter liftWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • TunesiëProducent van regelaar met olieonderdompelingWelke professionaliteit te gebruiken?

    TunesiëProducent van regelaar met olieonderdompelingWelke professionaliteit te gebruiken?

  • Oberville.Kleine handmatige heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

    Oberville.Kleine handmatige heftafelHoe om te gaan met mislukkingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!