WajirLanguageBij de belasting-spanningsregelaarHoe verantwoordelijkheden te verdelen?

  • vrijgavetijd:2022-10-01 18:12:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:174
  • Korte omschrijving:

    WajirLanguage,Verminderde isoleringVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genege

Artikel inhoud

Verminderde isolering

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage,WajirLanguageElektrische transformator-model, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

WajirLanguageDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, lossing, ontbranding rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

HolstebraGeluid bij faseuitval

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,WajirLanguageSpecificatie van de transformator, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Eerlijke prijsProductieproces en stappen van droge transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

Fabrikant van transformatoren


WajirLanguageBij de belasting-spanningsregelaarHoe verantwoordelijkheden te verdelen?



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

leveringHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms,WajirLanguagePrijs van droge transformator, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Dry type transformator bedrijf

WajirLanguageElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Breda.Overige productinformatie
  • Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

    Catanzaro.Draagbare elektrische liftBeïnvloedende factoren van prijs

  • Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

    Catanzaro.Klein hefplatformHoe te verkopen

  • Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

    Catanzaro.Mobiel hydraulisch liftplatformVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

  • Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

    Catanzaro.Lift van aluminiumlegeringAnalyse van problemen met toepassingseffecten

  • Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

    Jinyuan.3 meter kleine elektrische liftMateriaal is de sleutel tot het bepalen van de mate van aanpa

  • Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

    Bafilo.Prijslijst van 315 KVA-box type transformatorSmeltmethode:

  • Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

    Gradbach menshingKleine automatische heftafelKan rimpels verminderen door het productieproces te beh

  • Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Gradbach menshingDriewieler hefplatform voertuigBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!