Narok.Citaat van distributietransformatorPrijzen vielen iets los

  • vrijgavetijd:2022-10-01 20:54:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:227
  • Korte omschrijving:

    Narok.,Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gi

Artikel inhoud

Korte invoering van de nullijn van de transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Narok.Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter,Narok.Afvaltransformator, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Rotoru.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


Narok.Citaat van distributietransformatorPrijzen vielen iets los



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

lekkage van zegelolie

Aanpassing van de regelingIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Narok.Citaat van distributietransformatorPrijzen vielen iets los



Door een slechte afdichting, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

KwaliteitsbeheerDaarna klemmen we de branchpijp met je duim de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost,Narok.Directe transformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Narok.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Productieproces en stappen van droge transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Breda.Overige productinformatie
  • Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

    Bitom.Verticaal hefplatform voor lossenBouw

  • Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Bitom.Hefplatform voor het lossenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

    Bitom.Volledig automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringraadplegen

  • Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

    Arhus.kgmElektrische lift van de fabrikant van de liftHoe de levensduur te verbeteren?

  • Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    Bohong.Hydraulisch vast hefplatformZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

    Akouda.kgmSoorten droge transformatorenNieuwe kansen voor ontwikkeling

  • TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

    TibetOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformsterk aanbevolen

  • Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

    Vitti sur SeineElektrische liftHet wordt vaak behandeld met roestpreventie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!