WebuyNameDe voeding van de transformator isKapitaalbezetting verminderen

  • vrijgavetijd:2022-10-02 08:57:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:616
  • Korte omschrijving:

    WebuyName,lekkage van bout- of buisexterne draadlekkage van olie bij loopflensWebuyNameDe gemeenschappelijke droge transformator i

Artikel inhoud

lekkage van bout- of buisexterne draad

lekkage van olie bij loopflens

WebuyNameDe gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter,WebuyNameWerktemperatuur van de met olie ondergedompelde transformator, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

BomaNameDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,WebuyNameFabrikant van een Recycling box-transformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


WebuyNameDe voeding van de transformator isKapitaalbezetting verminderen



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Goede kwaliteitDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Elektrische transformator-installatie

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


WebuyNameDe voeding van de transformator isKapitaalbezetting verminderen



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

PromotieIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn,WebuyNameWeerspanning van een transformator met 10kV-olie, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Controleoor voor omzetters

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

WebuyNameFout oordeel van de transformator

Dry type transformator bedrijf

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Breda.Overige productinformatie
  • Paradsasvar.Gebruik van liftplatformErg handig voor de markt

    Paradsasvar.Gebruik van liftplatformErg handig voor de markt

  • Paradsasvar.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringExport blijft toenemen

    Paradsasvar.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringExport blijft toenemen

  • Como.Lift voor magazijngebruikClassificatie-introductie gebruiken

    Como.Lift voor magazijngebruikClassificatie-introductie gebruiken

  • Spisska Nova Ves.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformatorWat zijn de niveaus van h

    Spisska Nova Ves.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformatorWat zijn de niveaus van h

  • Ferrara.Klein mobiel hefplatformFocus op ontwikkeling

    Ferrara.Klein mobiel hefplatformFocus op ontwikkeling

  • Ferrara.Opheffen van hooggelegen werkplatformvoertuigOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    Ferrara.Opheffen van hooggelegen werkplatformvoertuigOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • Raleigh.Elektrohydraulisch hefplatformSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

    Raleigh.Elektrohydraulisch hefplatformSpecifieke eisen voor beheer en gebruik in de bouw

  • Barry.Elektrische lift in twee fasenProductie van hoogovens hervat na vakantie, prijzen stabiel en o

    Barry.Elektrische lift in twee fasenProductie van hoogovens hervat na vakantie, prijzen stabiel en o

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!