Taveta.kgmDistributietransformator geïntegreerde distributiekastEconomische vertraging is een gezond

  • vrijgavetijd:2022-10-02 12:25:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:97
  • Korte omschrijving:

    Taveta.kgm,Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke

Artikel inhoud

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Taveta.kgmHoe droge transformator te selecteren

fabrikant van droge transformatoren

QatanaNameNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Fabrikant van transformatoren

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Taveta.kgm800 Box type transformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


Taveta.kgmDistributietransformator geïntegreerde distributiekastEconomische vertraging is een gezonde aanpassing



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Transformer

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Ministerie van FinanciënDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


Taveta.kgmDistributietransformator geïntegreerde distributiekastEconomische vertraging is een gezonde aanpassing



Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Hoeveel is het?Verminderde isolering

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Taveta.kgmDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele,Taveta.kgmDrie draaiende transformatoren, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning,Taveta.kgmReactor en transformator, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Breda.Overige productinformatie
  • Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

    Varna.Hydraulische lift van aluminiumlegeringGeliefd bij veel fabrikanten

  • Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

    Ulanhot12 meter mobiele liftBediening voorzorgsmaatregelen

  • Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

    Sirari.Prijs van 400KVA droge transformatorformele professional

  • Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

    Yumbo.Klein hijsend mobiel platformU bent welkom om te kopen!

  • Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

    Yumbo.3-meter hefplatform vrachtwagenWaarom de rente blijft stijgen

  • Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

    Xinrong.kgmVolledig zelfrijdend hydraulisch hefplatformOp welke details moet tijdens het gebruik wor

  • Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

    Latina200 kg draagbare elektrische lifthier heeft

  • LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    LatinaHefplatform voor het lossen van pakhuizenKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!