AmparafaravolaFabrikant van een Recycling box-transformatorWat is de belangrijkste oorzaak van opper

  • vrijgavetijd:2022-10-04 16:45:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:147
  • Korte omschrijving:

    Amparafaravola,Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoe

Artikel inhoud

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

AmparafaravolaDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Armadale.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,AmparafaravolaToepassing van droge transformator, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


AmparafaravolaFabrikant van een Recycling box-transformatorWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, Volgens de wet van Ohm, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Uitstekende serviceDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Oorzaken van brand in transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:


AmparafaravolaFabrikant van een Recycling box-transformatorWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?



Oorzaken van brand in transformator

Verbetering van de kwaliteitWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken,AmparafaravolaTransformer-krachttransmissie en ontsteking, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

AmparafaravolaVerspreiding van het geluid van droge transformator

Geluid bij faseuitval

Look van olie van de radiator

Breda.Overige productinformatie
  • PescaraNameVoetbediend hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties

    PescaraNameVoetbediend hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties

  • Matera.Kleine elektrische lier liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

    Matera.Kleine elektrische lier liftWat zijn de onderhoudsmethoden?

  • Matera.10 meter mobiel hefplatformIndustrievooruitzichten

    Matera.10 meter mobiel hefplatformIndustrievooruitzichten

  • Matera.Onderhoud van hydraulisch liftplatformCategorie voordeel

    Matera.Onderhoud van hydraulisch liftplatformCategorie voordeel

  • Matera.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHet probleem van incentive-technologie

    Matera.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHet probleem van incentive-technologie

  • Cork.GaragelliftIntegriteitsbeheer

    Cork.GaragelliftIntegriteitsbeheer

  • Augsburg.Kleine liften voor liftenDe basis van de industrie

    Augsburg.Kleine liften voor liftenDe basis van de industrie

  • Shanhaiguan.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformAccumulatie van de voorraad gereed product

    Shanhaiguan.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformAccumulatie van de voorraad gereed product

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!