Miandrivazo.Hoeveel is een 400 KVA box transformatorMarktnieuws

  • vrijgavetijd:2022-10-06 08:04:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:583
  • Korte omschrijving:

    Miandrivazo.,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Beschermende maatregelen voor het dempen va

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Miandrivazo.Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Ningbo.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Bij inbedrijfstelling:

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.


Miandrivazo.Hoeveel is een 400 KVA box transformatorMarktnieuws



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,Miandrivazo.Droge transformator 2500kVA, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Productie van veiligheidDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal,Miandrivazo.2000 KVA-krachttransformator, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Miandrivazo.Hoeveel is een 400 KVA box transformatorMarktnieuws



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Totale kwaliteitsborgingSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, maar het is geen groot land.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Miandrivazo.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,Miandrivazo.Isolatiemateriaal voor droge transformatoren, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Breda.Overige productinformatie
  • TrenchineWat is de belangrijkste functie van de transformatorHoe het rolproces te maken?

    TrenchineWat is de belangrijkste functie van de transformatorHoe het rolproces te maken?

  • Dun Laoghaire.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformBelangrijkste functies en voordelen:

    Dun Laoghaire.Klein huishoudelijk elektrisch hefplatformBelangrijkste functies en voordelen:

  • Dun Laoghaire.Mobiele hefplatformtruckDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

    Dun Laoghaire.Mobiele hefplatformtruckDe inkoopgroep breidt zich geleidelijk uit

  • Tarnobrzeg.Elektrisch hefhydraulisch platformbuitenlandse ontwikkeling

    Tarnobrzeg.Elektrisch hefhydraulisch platformbuitenlandse ontwikkeling

  • Milwaukee.Elektrische lift 8 meterWat zijn de soorten?

    Milwaukee.Elektrische lift 8 meterWat zijn de soorten?

  • Milwaukee.GTwy hefplatformWaar is het voor?

    Milwaukee.GTwy hefplatformWaar is het voor?

  • Milwaukee.Elektrische lift voor hefplatformDe totale schaal van is groter

    Milwaukee.Elektrische lift voor hefplatformDe totale schaal van is groter

  • Milwaukee.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommenWat zijn de specifieke manif

    Milwaukee.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommenWat zijn de specifieke manif

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!