Kasungu.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernwaarden van het internettijd

  • vrijgavetijd:2022-10-06 09:09:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:413
  • Korte omschrijving:

    Kasungu.,Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook versc

Artikel inhoud

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Kasungu.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator is de bezettingsgraad dicht, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Al KhumsEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Kasungu.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk



Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Welkom gesprekkenIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Fabrikant van transformatoren


Kasungu.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Eens kijken.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Kasungu.fabrikant van een droge transformator 1000, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren,Kasungu.S13-50 transformator,Kasungu.Hoeveel is 630 box transformator, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Kasungu.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Breda.Overige productinformatie
  • New CityHydraulisch hefplatform hydraulischEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    New CityHydraulisch hefplatform hydraulischEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • ToledoElektrische personenliftUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

    ToledoElektrische personenliftUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

  • Toledo50 ton hefplatformHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

    Toledo50 ton hefplatformHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

  • ToledoPlattformliftGoede fysieke eigenschappen

    ToledoPlattformliftGoede fysieke eigenschappen

  • ToledoDubbele mastlift van aluminiumlegeringAnalyse van de status quo van de onderdelenverwerkende i

    ToledoDubbele mastlift van aluminiumlegeringAnalyse van de status quo van de onderdelenverwerkende i

  • ZaanstadNameMobiele kleine liftGeconcentreerde concurrentie in de industrie

    ZaanstadNameMobiele kleine liftGeconcentreerde concurrentie in de industrie

  • Luwero.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorhoe

    Luwero.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorhoe

  • Gujiao.Vaste hefplatformfabriekMarkthoogtepunten en verwachtingen

    Gujiao.Vaste hefplatformfabriekMarkthoogtepunten en verwachtingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!