Bamako.Is de droge transformator een boxtransformatorAan welke normen moet worden voldaan?

  • vrijgavetijd:2022-10-06 10:16:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:159
  • Korte omschrijving:

    Bamako.,In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijd

Artikel inhoud

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht,Bamako.Voordelen van olie ondergedompelde transformator,Bamako.Fabrikant van 80 KVA droge transformator, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bamako.Hoe de droge transformator te onderhouden?

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Billund Lufthavn.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Bamako.Is de droge transformator een boxtransformatorAan welke normen moet worden voldaan?



lekkage van zegelolie

Onderhoudsinhoud van de transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

KwaliteitsaanbevelingVóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd klemmen van de branch pijp met uw duim,


Bamako.Is de droge transformator een boxtransformatorAan welke normen moet worden voldaan?



Productieproces en stappen van droge transformator

Totaal kwaliteitsbeheerDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider,Bamako.1600KVA-boxprijs voor transformatoren, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bamako.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Breda.Overige productinformatie
  • Clement Ferrand.Genie hefplatform autoHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

    Clement Ferrand.Genie hefplatform autoHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

  • Tihei.Hydraulisch hefplatform voor mastWat te doen als er een probleem is?

    Tihei.Hydraulisch hefplatform voor mastWat te doen als er een probleem is?

  • Wichita.Elektrische schaarliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen in het huiswerk?

    Wichita.Elektrische schaarliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen in het huiswerk?

  • Wichita.Vast hydraulisch hefplatformOp welke functies moet worden gelet?

    Wichita.Vast hydraulisch hefplatformOp welke functies moet worden gelet?

  • Wichita.Hydraulische druk van het liftplatformKansen en uitdagingen van marktontwikkeling

    Wichita.Hydraulische druk van het liftplatformKansen en uitdagingen van marktontwikkeling

  • Wichita.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringGeluidsisolatie

    Wichita.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringGeluidsisolatie

  • Cinisello Balsamo.BouwwerfliftAanbeveling voor branchemerken

    Cinisello Balsamo.BouwwerfliftAanbeveling voor branchemerken

  • Iquik.Werktemperatuur van de met olie ondergedompelde transformatorHoe correct te kiezen volgens de

    Iquik.Werktemperatuur van de met olie ondergedompelde transformatorHoe correct te kiezen volgens de

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!