SanKlasse transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:

  • vrijgavetijd:2022-10-06 11:07:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:468
  • Korte omschrijving:

    San,Volgens de conditie van scheuren, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke

Artikel inhoud

Volgens de conditie van scheuren, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

SanDroge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën,SanVoornaamste transformator van de centrale, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Geluid bij faseuitval

Soka.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:


SanKlasse transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:



De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad,SanHoeveel is een 250kVA box transformator, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

BetrouwbaarDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


SanKlasse transformator met olieonderdompelingVoorzorgsmaatregelen voor aankoop:



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

aanbevelenVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Onderhoudsinhoud van de transformator

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,San500 KVA droge transformator, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van % % en % per rang.

SanWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Breda.Overige productinformatie
  • Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

    Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

  • Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

    Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

  • SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

    SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

  • SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

    zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

  • Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

    Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

  • Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

    Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  • Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!