PaillesModelbouw van droge transformatorenDetailhandelaar

  • vrijgavetijd:2022-10-06 13:05:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:80
  • Korte omschrijving:

    Pailles,Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olie

Artikel inhoud

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

PaillesDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Praia Grandelekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

lekkage van bout- of buisexterne draad

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


PaillesModelbouw van droge transformatorenDetailhandelaar



Bij het controleren van de haak kern, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie,PaillesTransformer-box type transformator, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Voor meer,PaillesPrijs van 100 KVA droge transformator, graag controlerenMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft,PaillesToepassing voor de stroomvoorziening van Transformer, d.w.z. isolatie afstand.


PaillesModelbouw van droge transformatorenDetailhandelaar



Geluid bij faseuitval

Inspectie van processenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

PaillesEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Breda.Overige productinformatie
  • Aken.Eenvoudig hefplatform op grote hoogteVoordelen van industriële ontwikkeling

    Aken.Eenvoudig hefplatform op grote hoogteVoordelen van industriële ontwikkeling

  • Aken.Uitrusting van liftplatformsVerschillende veelgebruikte behandelmethoden voor het handhaven van

    Aken.Uitrusting van liftplatformsVerschillende veelgebruikte behandelmethoden voor het handhaven van

  • Aken.Enkele mast aluminiumlegering liftWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

    Aken.Enkele mast aluminiumlegering liftWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

  • Churavestafrance.kgmGebouwliftOp welke manier

    Churavestafrance.kgmGebouwliftOp welke manier

  • Las VegasThuis buiten kleine liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

    Las VegasThuis buiten kleine liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

  • ErenhotVast hydraulisch platformGoede erosieweerstand:

    ErenhotVast hydraulisch platformGoede erosieweerstand:

  • AuerbargNameHydraulisch vast hefplatformInvesteringsanalyse

    AuerbargNameHydraulisch vast hefplatformInvesteringsanalyse

  • Fort WorthPlatform hydraulisch3 categorieën

    Fort WorthPlatform hydraulisch3 categorieën

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!