Guelmim.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingHoe werkt het?

  • vrijgavetijd:2022-10-06 14:38:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:372
  • Korte omschrijving:

    Guelmim.,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Look van olie van de radiator

Guelmim.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

CaborojoExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Oorzaken van brand in transformator

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.


Guelmim.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingHoe werkt het?



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

StatistiekenBij het controleren van de haak kern, als je weer werkt,Guelmim.transformator voor omzetters, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Guelmim.Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen,Guelmim.Nominale stroom van distributietransformator, porselein,Guelmim.thermometer met olieonderdompeling, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Breda.Overige productinformatie
  • Nashville.Elektrische lift met schaarvorkVisualisatie technologie

    Nashville.Elektrische lift met schaarvorkVisualisatie technologie

  • Nashville.10 meter hoog hefplatformKwalitatief effect van versterkingsfase

    Nashville.10 meter hoog hefplatformKwalitatief effect van versterkingsfase

  • Nashville.Lift hydraulisch hefplatformBetaalbaar

    Nashville.Lift hydraulisch hefplatformBetaalbaar

  • Nashville.Achtmast aluminiumlegeringsliftZelf ontwikkelde applicaties realiseren

    Nashville.Achtmast aluminiumlegeringsliftZelf ontwikkelde applicaties realiseren

  • Bu `UrqubStructuur van een olietransformatorSerie functie introductie:

    Bu `UrqubStructuur van een olietransformatorSerie functie introductie:

  • Loch Garman.Vast hefplatform bedrijfInstallatie- en verwijderingsgids

    Loch Garman.Vast hefplatform bedrijfInstallatie- en verwijderingsgids

  • Loch Garman.Heftruck 4 meterAnalyse van e-commerce marketingmethoden

    Loch Garman.Heftruck 4 meterAnalyse van e-commerce marketingmethoden

  • Hubei.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformWat is de prestatiecategorie

    Hubei.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformWat is de prestatiecategorie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!